Wij zijn een erkend leerbedrijf


Goede schilders herkent u aan het AF-Erkend logo

BEVINGSSCHADE?

€ 4.000.- OM DUURZAAM TE INVESTEREN


Tijdelijke regeling waardevermeerdering:

Als u aardbevingsschade heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor verduurzaaming van uw woning. De dialoogtafel Groningen heeft namelijk een regeling getroffen voor verduurzaming van woningen in het aarbevingsgebied. Centrum Veilig Wonen ontwikkelt op dit moment een nieuwe aanpak om bij te kunnen dragen aan de verduurzaming in het gebied.

Premie voor verduurzaming:

Woningen kunnen via de regeling van de dialoogtafel Groningen in aanmerking komen voor verduurzaming: De tijdelijke regeling waardervermeerdering. De maximale premie die beschikbaar kan komen bedraagd € 4.000.- de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van de maatregelen die aan het huis worden doorgevoerd.

Uw huis kan hiervoor in aanmerking komen! In dit geval zal uw vaste contactpersoon van Centrum Veilig Wonen u hierop attent maken, maar het aanvragen van deze vergoeding moet u zelf doen.

Het is ook mogelijk om een Energie Prestatie Ádvies* aan te vragen, dit is een advise van een gecertificeerde adviseur over efficienter energiegebruik in uw woning. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u dit betalen vanuit de premie van maximal € 4.000.-

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen zoals HR+++) glas of isolerend glas voor monumenten valt ook onder de € 4.000- voor duurzaam investeren. Onze werknemers zijn CWV erkende vakmannen en kunnen uw hierbij uitstekend adviseren.

* Voorwaarden aan deze regeling: Uw woning moet in één van de elf aangewezen (Loppersum, Appingedam, Delfzijl, Eemsmond, Ten Boer, Slochteren, De Marne, Bedum, Winsum, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer) gemeenten liggen. Ook heeft één van de schade-experts (die i.o.v. CVW bij u is geweest) vastgesteld dat er een schade is van tenminste € 1.000.-. Voor de precieze voorwaarde en doeleinden verwijzen wij u door naar SNN.

 

  


     VCA